fbpx

Contact

Misiunea mea este sa dezvolt Romania prin public speaking si vanzari.

TEDx & Keynote Speaker | Sales & Public SpeaKING Trainer

@AndreiDunuta

Sunt Andrei si am vanzarile in sange. Fie ca vrei sa-ti dezvolti echipa de vanzari sau sa convingi prin urmatoarea ta prezentare, ai ajuns in locul potrivit.

Simt ca acest eveniment ma va duce la urmatorul nivel: imi va pune noi caramizi legate de ceea ce inseamna leadership personal, viata echilibrata si lucrul cu obiectivele personale. Venirea la acest eveniment este un drive si va sublinia ce e cu adevarat important in viata mea. Cred cu tarie ca voi fi o versiune mult imbunatatita a mea si promit sa dau mai departe”.

Acestea au fost cuvintele pe care le-am scris in caietul de lucru primit la “Unleash the power within”, al lui Tony Robbins, unul dintre cei mai inspirationali oameni de pe planeta. Si, pentru ca mi-am promis sa duc informatia valoroasa mai departe, organizez in weekend un nou eveniment “Andrei da mai departe”. Data fiind cererea mare pentru inscrieri, evenimentul va fi organizat in 2 sesiuni diferite, atat sambata, 18 aprilie, cat si duminica, 19 aprilie. Alege-ti o zi si inscrie-te alaturi de cei dragi la acest link!

Vom vorbi la seminar despre ce ne motiveaza si ce ne impiedica sa facem ceea ce ne dorim, despre ce inseamna cu adevarat succes si cum il putem obtine, despre cum ne influenteaza calitatea vietii credintele si valorile pe care le avem si cum putem recupera distanta dintre unde ne aflam si unde ne dorim sa ajungem.
Pana la eveniment, as vrea sa-ti impartasesc cateva lucruri cu care am ramas de la “Unleash the power within”, care sa te introduca in starea de spirit marca Tony Robbins:
Insight-uri personale cu care am plecat:

1.    Setarea mentala este extrem de importanta si iti influenteaza experienta: am plecat la seminar extrem de deschis, atat mental, cat si sufleteste. Am ales sa am incredere si sa ma bucur la maximum de orice urma sa primesc. Am avut si alternativa de a pleca la drum cu neincredere, gandindu-ma ca e dificil ca fiecare dintre cei 7000 de oameni prezenti sa fie influentat sau ca voi auzi lucruri pe care le stiu deja. Setarea mentala este intotdeauna o alegere si, pentru ca am ales una pozitiva, experienta a fost extraordinara.

2.    Tony Robbins nu crede in gandire pozitiva, ci in energia pe care o ai, ea este cea care iti sustine obiectivele pe termen mediu si lung. Daca ai o stare proasta si spui ca vrei sa ai o masina, nu o vei obtine niciodata. Daca ai o stare mentala si fizica buna, va functiona. Cum iti aduci energie pozitiva intr-o secunda? Exista 3 modalitati simple: focus – la ce te gandesti, fizic – ce faci cu corpul tau,  limbaj –ce-ti spui si ce discuti cu ceilalti

3.    Exista doar 2 mari frici pe lume, care includ orice frica la care te poti gandi: “nu sunt suficient de …” (in relatie cu tine) si “nu voi fi iubit/acceptat” (in relatie cu ceilalti). Cum gestionezi frica? Nu ii opune rezistenta si nu fugi de ea – invata sa dansezi cu ea!

4.    Exista 6 mari nevoi umane, 4 nevoi primare si 2 care tin de zona spirituala, pe care le voi detalia in curs. Orice actiune care satisface minimum 3 dintre aceste nevoi devine o obsesie (asa se explica de ce ne plac problemele, de ce fumam, de ce facem o pasiune pentru un anumit job sau pentru o anumita persoana).

5.    Convingerile personale sunt, de fapt, realitatea noastra si punctul de plecare pentru valorile care ne ghideaza viata. Valorile sunt emotii pe care cautam sa le obtinem prin tot ce intreprindem zi de zi. Suntem creaturi emotionale, iar calitatea vietii noastre este data de calitatea emotiilor pe care le avem.

6.    Creierul nu te ajuta sa fii fericit, el te ajuta sa supravietuiesti. Daca vrei sa fii fericit, e nevoie sa-ti descoperi pasiunile si ceea ce iti bucura sufletul. Exista 3 piloni ai progresului : 1. Stabileste ce-ti doresti in viata, adica raspunde-ti la intrebarile “ce?” si “de ce?”, intr-un mod clar si convingator; 2. Gaseste cele mai bune instrumente si strategii pentru a obtine rezultate; 3. Actioneaza, asta inseamna putere!

Insight-uri legate de organizarea unui eveniment de o asemenea amploare:

1.    Tony are deplina incredere in el si in ceea ce livreaza oamenilor. Evenimentul a durat 4 zile, in fiecare zi de la ora 10 si pana la ora 23:00, cu pauze mici si rare. A fost o dovada clara ca putem rezista cu mancare si odihna putina, ca ceea ce conteaza este energia cu care sustii activitatile tale. Dupa acest eveniment, am renuntat la carne in proportie de 99%.

2.    La eveniment au participat 7000 de oameni din 38 de tari, iar asta arata o amploare si o diversitate culturala fantastice. Pe tot parcursul seminarului, Tony a subliniat ideea ca, indiferent de background sau de tara de unde provenim, suntem cu totii oameni, tuturor ne curge sange prin vene, asa ca exista lucruri care se aplica tuturor si care functioneaza pentru oricine, iar asta este o idée pe care o sustinem si noi in cursurile Self Trust Academy.

3.    Mersul pe carbuni incinsi ca metafora ca orice este posibil. In prima zi, am facut cu totii un lucru aparent imposibil: am mers desculti pe carbuni incinsi! A fost impresionant sa vezi oameni care dimineata refuzau ideea cu toata convingerea, pasind cu incredere pe covorul de flacari! Subtitlul seminarului este chiar acesta “Where the impossible becomes possible”, subliniind inca o data ideea ca totul tine de starea mentala corecta si de nivelul de energie potrivit, cu ajutorul carora poti face orice. Acestia sunt cei 2 piloni pentru a-ti indeplini toate obiectivele, iar fiecare dintre ei a avut dedicate 2 zile de seminar.

Foarte multi oameni stiu mai multe despre altii decat stiu despre ei, o idee cu care rezonez. De ce? Pentru e mult mai usor sa te uiti in exterior, decat in interior. Insa lucrurile usoare te fac sa te simti confortabil, dar nu minunat. Ce te face sa te simti cu adevarat extraordinar vine din felul in care gandesti despre tine si despre ce ai realizat pana acum. Intreaga viata ti se schimba in momentul in care ai decis sa apreciezi lucrurile din viata ta, sa fii recunoscator pentru ceea ce esti si pentru toti oamenii fantastici care te inconjoara. Iar, asa cum zice si Tony, “Training never stops”, indiferent de nivelul la care esti.

Daca vrei sa afli mai multe despre temele abordate in acest post si esti pasionat de dezvoltare personala, am pregatit un eveniment la care dau mai departe ceea ce eu am primit la “Unleash the power within”. Te astept la “Andrei da mai departe”, la una dintre cele 2 sesiuni pe care le organizez sambata: 18 aprilie, intre orele 12:00 – 16:00, sau duminica, 19 aprilie, intre orele 10:30 – 14:30, Phoenicia Grand Hotel. Contributia este de 30 RON si acopera cheltuielile de organizare (sala si coffee break).  Alege-ti o zi si inscrie-te alaturi de cei dragi la acest link. Ne vedem acolo!

Daca ti-a placut acest articol, trimite-l mai departe catre cei dragi!

2 Comments
 • ovidiu
  8:39 PM, 18 aprilie 2015

  Urmatoarele seminarii sunt programate ?

 • Andrei
  1:37 PM, 18 septembrie 2015

  Gasesti toate evenimentele in sectiunea Evenimente.
  Te asteptam la cursuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *