fbpx

Contact

Andrei Dunuță antrenează top performers pentru discursuri de impact

ANTRENAMENT DE PUBLIC SPEAKING 1 TO 1 PENTRU MANAGERI ȘI ANTREPRENORI

Andrei oferă solușii personalizate și actuale pentru diverse tipuri de discursuri, de la evenimente publice la prezentări în fața echipei de board sau orice alt tip de speech cu miza pentru tine

CONCEPTE DE EVENIMENTE CORPORATE CENTRATE PE PUBLIC SPEAKING

Andrei și echipa sa pot crea concepte la cheie pentru concursuri interne de public speaking care au ca scop creșterea engagementului, descoperirea noilor lideri în organizație și învățarea prin distracție și joc

KEYNOTE SPEECHES

Andrei vorbește constant la conferințe și workshop-uri interne pe subiecte precum:

  • Cum construiești un discurs memorabil
  • Cum faci mai multe vânzări

Fiecare discurs este customizat pe nevoile companiei și ale audienței

Cum te pot ajuta
CE SPUN CLIENȚII

Lucrează cu Andrei

Când crezi că știi totul despre a vorbi în public îl întâlnești pe Andrei. El te reinventează și te trimite din nou în lume. În primul rând să înveți cu el este super fun – are un fel de a scoate în evidență „defectele” cu zambete pe buze. Și nu se lasă, dar nu se lasă până nu vede că ai exersat și prins tehnica. Îmi place că este concentrat pe toate aspectele – de la content , la mișcare, la voce, la personalitatea fiecărei persoane. Știe să muleze aceleași tehnici pe fiecare persoană astfel încât scoate în evidență ce poți tu să faci cel mai bine. Iar apoi prin el te conectezi cu o comunitate frumoasă de oameni cu experiențe diferite, de la care poți învăța multe. Îl recomand cu căldură.

Lucrează cu Andrei

Sonia Pintea
Uipath, Director of Global Partner Development
Lucrează cu Andrei

Să lucrez cu Andrei Dunuță a fost o plăcere. În primul rând pentru că mi-a amintit cât de importante sunt autenticitatea și ”vocea” personală. Din punct de vedere al abilităților de vorbit în fața unei audiențe sau a structurii discursului nici nu am realizat când mi s-a schimbat perspectiva. Asimilarea informațiilor s-a întâmplat rapid (maxim 2 zile) iar diferența s-a văzut imediat. Evident că este necesar să pui în practică tot ce înveți pentru aprofundare, iar Andrei s-a asigurat că acest lucru se întâmplă invitându-mă constant la evenimentele organizate de el. În tot acest timp am apreciat creativitatea lui, dedicare si determinarea cu care luptă să vadă din ce în ce mai mulți profesioniști pregătiți să susțină un discurs de calitate și în România.

Lucrează cu Andrei

Mihaela Berechet
Optymyze, Director of Talent Management
Lucrează cu Andrei

Pentru mine, întâlnirea cu Andrei, a fost o experiență de descoperire și una de schimbare de paradigmă. De descoperire, pentru că Andrei m-a ajutat să văd că am resursele necesare pe care le pot activa și în felul acesta să conving/să produc emoție/să am impact. Pregătirea este cea mai importantă etapă în PS, presupunând construirea etapă cu etapă, cu atenție atât la argumente cât și la emoție, ca intr-un scenariu :). De schimbare de paradigmă, pentru că în PS „începi cu finalul în minte”, „PS este despre ceilalți, nu despre tine” și pentru că „ești un PS în fiecare zi!”

Lucrează cu Andrei

Diana Tudor
Banca Transilvania, Șef Birou Recrutare și Selecție
Lucrează cu Andrei

Am participat la antrenamentele cu Andrei destul de sceptic la început, mă gândeam că nu are cum să mă ajute, un „antrenament” pentru ce am eu de facut, dar dupa doar 20 de minute de interacționat cu el, mi-am dat seama că lucrurile stau cu totul diferit.. Experiența nu este una teoretică, totul se bazează pe practică, ce niciun curs de pe piață nu îți oferă asta în „cantități ” așa mari. Practica este bazată pe experiența lui, feedback-ul este unul real și personal.  Înainte de antrenamentele cu Andrei, credeam că știu ce înseamnă Public Speaking și că mă descurc, doar că nu știam nimic, nimic nu avea o logică, ce început, ce încheiere, ce fir roșu, nu știam ce înseamnă. Acum după experiența antrenamentelor cu Andrei, pot să spun că știu clar cum trebuie structurat un discurs, știu ce înseamnă și cât de important este începutul, încheierea sau mesajul. Că nu este despre mine, ci despre cel ce ascultă. Lista ar continua dar vă las să descoperiți și voi, pentru că este o experiență ce nu aveți cum să o ratați iar Andrei este trainer-ul perfect ce se pliază pe orice fel de personalitate/om. Vino deschis către feedback, învățare și dezvoltare iar Andrei te va ajuta să te dezvolți mai mult decât ți-ai putea imagina.

Andrei for President!

Lucrează cu Andrei

Ionuț Păun
Citygrill, Recruitment & Employer Branding Manager
Lucrează cu Andrei

Sunt multe cursuri bune de public speaking pe piață, însă ce îl face pe acesta să fie special este că oferă o experiență, nu doar un training. Modul de învățare propus de Speakings vine cu practică, teorie spusă în moduri cu care ușor poți relaționa, fără slide-uri și corporate talk. Ești tu cu tine, cu ce simți și ce poți da bun mai departe, ghidat de Andrei și susținut de echipă (a speakings, dar și cea din care faci parte în training). Plusul lor este că formează comunități, oamenii se inspiră și se susțin în procesul de dezvoltare. Recomand fără emoții atât ca experiență individuală cât și ca parte din planul de dezvoltare pentru un departament. Keep up the good work și abia aștept să văd ce noi concepte vă vin în minte pentru public speaking.

Lucrează cu Andrei

Anca Păun
Talent & OE Manager, British American Tobacco
Lucrează cu Andrei

Andrei, un om ingenios, cu o motivație intrinsecă puternică și cu o modalitate inedită de a da feedback, reușește de fiecare dată să-și exploreze participanții, să-i motiveze să-și atingă potențialul și să își găsească inspirația și puterea în poveștile personale.

Ce ai nevoie după o zi de birou? Un strop de energie să ajungi în sala lui Andrei! Antrenamentele cu bună dispoziție și învățăminte pe măsură sunt la ele acasă! De acolo, totul se transformă în experiențe pe care vrei să le repeți „over and over again”, iar tot ceea ce înveți are aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Lucrează cu Andrei

Bogdana Todor
Rewe Romania, Team Leader HR Manageri Regionali
Lucrează cu Andrei

Întâlnirea mea cu Andrei și cu Speakings? A fost de fapt întâlnirea mea cu mine, cu temerile mele din trecut și prezent

Mi-a dat încredere că pot să fiu pe scenă în fața unor oameni și să le vorbesc despre experiența mea,

Andrei nu te menajează, însă face acest lucru într-o manieră naturală și asertivă, te provoacă să gândești și să descoperi 

Ce mi-a adus această experiență? Am depășit momentul acela de dinaintea unei prezentări în care îmi simțeam inima în gât, asta pentru că mă pregătesc înainte și repet până când simt că nu mai am emoții așa de mari, fiindcă emoțiile nu dispar definitiv 

Deci :

Introducere,

Intrigă,

Acțiune 

Punctul culminant 

Deznodământul 

Toate cele de mai sus? FIRUL ROȘU

A! Și să nu uităm: Dacă te rătăcești:Ține-te de fir și nu-ți ieși din fire.

Lucrează cu Andrei

Maria Bogde
Biofarm, HR Manager
Lucrează cu Andrei

Știți senzația aceea în care știi că ești într-un rollercoaster și te gândești că “asta este, nu mai am cum să cobor…” și alergi, alergi intuind cumva direcția? Ei, cam așa mă simțeam eu înainte de iunie 2019. Știam că literele astea 2, HR, mi-au marcat direcția în viață și nimic nu se mai poate întâmpla profesional vorbind. Sigur, nimic… nimic până apare în viața ta Andrei Dunuță și dă un reset, așa că să-ți arate că există stop chiar și în alergarea asta frenetică.

Când am zis da participării la HR Speakings mă gândeam că “mno, o să merg la un concurs, o să mă dau în spectacol acolo și cu asta basta”. Sigur, un concurs…de parcă ar fi fost orice fel de concurs. De fapt era provocarea ce avea să-mi dea viața peste cap pur și simplu. De la orele de antrenament în care am învățat că vorbitul este una, iar comunicarea către public cu totul alta și până la a începe să mă cunosc pe mine, pe mine aia de știam că mă știu bine… a fost drum lung.
La început m-am prins destul de puțin de schimbare, însă cu timpul am început să aud tot mai des colegi sau prieteni care îmi spuneau că m-am schimbat mult, să ne înțelegem …în bine! Culmea a fost când Ruxandra, adolescenta mea de 18 ani mi-a spus “Mami, tu îți dai seama cât te-ai schimbat în ultimele luni? Parcă putem comunica mult mai bine. Clar de la Speakings ți se trage!”
M-am schimbat… Asta mi se tot răsucește în minte de ceva vreme. Cum să-i spui unui om la 46 de ani că s-a schimbat?! Și de unde a început schimbarea asta…
…de la remarca lui Andrei: “băi, Simo, hai să-ți spun un secret: oricât ai încerca, n-o să poți mulțumi pe toată lumea
…sau de la principiul de bază al vorbitului în public pe care tot de la el l-am învățat: pornește cu finalul în minte și asta o să-ți organizeze gândurile!
…sau de la simplul fapt că am început (în sfârșit!) să ascult (nu doar să aud) ce spun ceilalți?

Parcă mai contează? Important este că eu astăzi știu sigur că nu am de ce să mă tem când ies în față oamenilor să leg câteva gânduri câtă vreme știu de ce mă aflu acolo, știu ce am de zis și fac totul cu suflet. Teama a lăsat loc unui alt sentiment: bucuriei, bucuriei de a împărtăși gânduri și emoții cu ceilalți.
Înotul nu se învață stând pe mal, așa mi-a spus Andrei, la fel cum vorbitul în public nu se învață doar privind discursurile altora. Până nu încerci, nu ai de unde ști ce zace în tine, până nu-ți dai șansa de a trăi această emoție nu vei ști să lucrezi cu ea. 

Să mă credeți că nu sunt vorbe mari: Speakings mi-a schimbat viața. M-a învățat să văd, să aud și să înțeleg mai bine lucruri pe lângă care treceam fără să le bag în seamă.

Și să vă spun un secret: sunt în continuare în rollercoaster, însă mă bucur din tot sufletul de priveliște! Mulțumesc, Andrei, mulțumesc dragă familie Speakings!

Lucrează cu Andrei

Simona Șunel
Tremend, HR Director, Tremend Software Consulting