fbpx

Contact

Curs de vânzări neconvențional pentru Corporații și Companii

Ai observat și tu că avem facultăți de pregătire pentru toate meseriile, dar în mod curios, nu avem un cadrul educațional pentru cea mai căutată meserie de pe pământ, pentru omul de vânzări? Deși el este o rotiță importantă din motorul oricărei companii, este nevoit să ”fure” meserie de la alții sau să învețe singur, cautând un mentor, un trainer de vânzări.

Arta de a vinde poate fi predată de orice persoană care a citit 2-3 cărți de vânzări de-a lungul vieții. Dar “Arta de a NU vinde” este o filozofie care schimbă modalitatea de a privi vânzările. În prezent, nu mai este vorba despre cum să vinzi TU, ci despre cum să cumpere El, pentru că oamenilor nu le place să li se vândă, dar iubesc să cumpere. “Arta de a NU vinde” este filosofia care stă la baza oricărui training sau curs de vânzări, pe care îl livrez cu tot dragul, în stilul care mă caracterizează: neconvențional.

Convenționalul nu mai dă tonul, așa că e timpul să schimbăm șablonul!

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS DE VÂNZĂRI

În funcție de răspunsul tău la următoarele întrebări, îți poți da ușor seama dacă acest curs de vânzări este potrivit pentru echipa ta:

  • Și-a atins echipa de vânzări potențialul?
  • Reușesc agenții de vânzări să dezvolte relații autentice cu clienții, iar în urma acestora primesc constant (și chiar proactiv) recomandări de potențiali clienți?
  • Drive-ul personal, “de ce-ul” din spatele meseriei, este altul decât comisionul sau targetul?
  • Energia si motivația, factori extrem de importanți, care dictează performanța, sunt la cote ridicate în echipă?
  • Rezultatele sunt cele așteptate sau dorite?

Dacă ai răspuns “NU”, înseamnă că ai nevoie de un trainer de vânzări care să-ți ridice echipa la următorul nivel. Un lucru este cert: nu poți avea rezultate mai bune decât îți este nivelul de pregătire.

CONCEPTE DE EVENIMENTE CORPORATE CENTRATE PE PUBLIC SPEAKING

Andrei și echipa sa pot crea concepte la cheie pentru concursuri interne de public speaking care au ca scop creșterea engagementului, descoperirea noilor lideri în organizație și învățarea prin distracție și joc.

CE ABILITĂȚI VEI DEZVOLTA ÎN URMA PARTICIPĂRII LA ACEST CURS DE VÂNZARE?

În primul rând, echipa de vânzări va avea un alt mindset, unul sănătos și progresist. Mindsetul reprezintă suma convingerilor care stau la baza acțiunilor. Și multe dintre aceste convingeri sunt limitative sau depășite. Scopul este să le depășim la rândul nostru, lăsând loc pentru o altă perspectivă, una modernă, centrată pe client, dar într-un mod pozitiv, care sa aducă satisfacție și omului de vânzări.

În al doilea rând, echipa de vânzări va înțelege și va exersa tehnica de vânzare, de la poziționare la abordare. Pentru că degeaba avem un mindset sănătos, dacă nu știm și cum să acționăm în mod concret. Sunt dezvoltate skilluri de bun comunicator, de activ ascultător, de agil negociator, de eficient mediator, pentru ca echipa să fie pregătită pentru orice situație.

În al treilea rând, membrii echipei vor dezvolta abilitatea de a deveni recomandabili, dacă vor alege să aplice toate principiile din acest curs de vânzare.

DE CE SĂ ALEGEȚI UN CURS DE VÂNZĂRI MARCA ANDREI DUNUȚĂ?

Sunt fondator SPEAKINGS & Arta de a NU vinde, antrenor de Public speaking, trainer de vânzări, Ted Keynote Speaker, A.K.A. omul care îi va arăta cursantului că poate să ajungă nebun de bun în vânzări.

Misiunea mea este să dezvolt public speaking-ul și vânzările în România și România prin vânzări și public speaking. Legatura dintre ele este indestructibilă. Să lucrezi în vânzări este una, să știi să-ți vinzi ideile este un sport total diferit. Iar vorbitul în public este, dacă vrei, vârful de lance în ceea ce înseamnă vânzări.

Mi-au trecut prin mână, în cei 14+ ani de experiență, peste 6500 de cursanți, am antrenat peste 2000 de speakeri și am livrat peste 100 de cursuri / traininguri de vânzări sau concepte creative de vânzări pentru branduri precum:

Dar destul despre ce spun eu despre mine. Cel mai simplu ar fi să auzi chiar tu de la o parte din cursanți cum a fost experiența.

Dacă-ți dorești și tu o experiență neconvențională pentru echipa ta de vânzări, dacă vrei sa le dai acel drive pentru a ajunge la performanța dorită, atunci te invit la o discuție personalizată!

Investiția în educație aduce cel mai mare profit!